Termeni si Conditii

  Cumpararea produselor de pe site-ul Cadouri-sarbatori.com obliga la acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. 

 

Comanda Ferma

Comanda ferma reprezinta orice comanda efectuata prin email sau online  direct de pe www.cadouri-sarbatori.com pentru care s-a achitat avansul de 50% pe baza facturii fiscale.


Ambalare si Livrare
Procesarea  comenzii dureaza 1-2 zile de la confirmarea platii.Avem rugamintea ca in lunile Noiembrie,Decembrie se ne trimiteti solicitarile dumneavoastra din timp pentru a evita o supra aglomerare si a livra in timp util  comenzile.

Livrarea in Bucuresti la o singura adresa este gratuita pentru comenzi mai mari de 2000 RON (fara TVA). Livrarea in restul tarii se face contra cost. In cazul livrarilor individuale se va percepe o taxa de curierat,in limita locatiilor curierului,fara kilometri suplimentari. Vi se vor comunica preturile in momentul comenzii,acestea fiind calculate in functie de volum/greutate.

Top Marriage nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

 

Comanda Minima

Comanda minima de pe site este de 650 de RON fara TVA. Preturile produselor sunt exprimate in RON si nu contin TVA. Comanda minima acceptata pentru produsele cu pret unitar sub 100 RON este de minim 10 bucati .


Modalitate de Plata 

In avans prin  transfer bancar dupa primirea facturii  proforme sau fiscale ;

Prin card bancar procesare securizata prin intermediul Libra Bank (LibraPay), comision 0%, direct pe site.

Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil,numai in perioada indicata si conform conditiilor prezente  pe site.


Ambalare

Ambalarea produselor se realizeaza in cosuri, tavite speciale si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Daca se doreste ambalarea si in cutii de transport pretul cadoului creste cu 5.5 lei +TVA /produs.Clientul poate alege/schimba modalitatea de ambalare la momentul comenzii. Putem produce la cererea clientului si cadouri diferite, altele decat cele din Colectie. Va rugam sa ne solicitati orice alta varianta de produse si va vom contacta in maxim 24 ore. Cutiile/Cosurile/Tavitele se gasesc in mai multe variante de decor si forma si se pot personaliza sau le putem adauga cate o felicitare.


Garantarea Produselor 

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Top Marriage poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile ,cu alte produse  similare din punct de vedere calitate/pret.

Cadouri-sarbatori.com isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a nu tine rezervate produsele comandate in cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic in termen de 2 zile de la plasarea comenzii.Cadouri-sarbatori.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezente pe site si in catalog. Uneori, insa, acestea pot contine erori de operare, pentru care ne cerem scuze anticipat.


Returnarea Produselor

Orice client  care a cumparat online are dreptul de a renunta la contract fara a specifica motivul returnarii produsului comandat si livrat si fără alte cheltuieli decat cele prevazute in O.U.G. Nr.34/2014, la Art 13 Alin .(3)si Art (14), in termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

In aceasta situație, Clientul va suporta cheltuielile directe de returnare a produsului - exceptie fac produsele care au risc mare de deteriorare(produse perisabile) .

Produsele returnate trebuie sa se prezinte in aceleasi conditii in care au fost livrate fara urme de uzura,ambalaj deteriorat sau incomplete caz in care Top Marriage va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea sau daca diminueaza suma returnata. Renunțarea la contract și restituirea produsului se va face în conformitate cu instrucțiunile prezentate la Anexa B din OUG 34/2014. 

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului,Top Marriage va rambursa  contravaloarea acestuia in cel mult 14 de zile de la retur.

 Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.


Promotii

    In perioada 20.03.2024-18.04.2024 se desfasoara promotia - "Discount 5 %" pentru colectia „Cadouri Paste 2024". In aceasta promotie se incadreaza toate comenzile  mai mari sau egale cu 6500 lei +TVA ,inregistrate si achitate in perioada precizata. Fac exceptIie urmatoarele produse: Cadourile pentru copii,toate cadourile cu valoare pana sau egala cu 130.99 lei fara TVA,Giftpack-urile cu bauturi ,toate cadourile din categoria 'Best Price',Cadourile Kids si cadourile personalizate. Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte reduceri aplicate la valoarea facturii fiscale.

   

In aceasta promotie se incadreaza toate comenzile inregistrate si achitate in perioada precizata. Fac exceptIie urmatoarele produse: Cadourile pentru copii,toate cadourile cu valoare pana sau egala cu 130.99 lei fara TVA,Giftpack-urile cu bauturi ,cadourile din categoria 'Best Price ,cele care au deja o reducere aplicata pe site si cadourile personalizate. Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte reduceri aplicate la valoarea facturii fiscale.